Flux de stiri

Lovitură dură pentru şoferii de Uber şi Taxify: Proiectul de lege care ar putea schimba total conceptul de ridesharing

Mediafax - 9 ore 39 min ago
Un grup de 46 de parlamentari PSD a iniţiat un proiect de lege, depus la Senat pe 15 noiembrie, prin care se propune reglementarea autorizării, organizarea si controlul serviciilor de transport alternativ cu un vehicul cu şofer “VTS”.

Codul lui Da Vinci, în variantă românească. Mira Feticu, despre indiciile care au condus-o la tabloul lui Picasso îngropat lângă un copac în Tulcea: Opt rânduri, ca o poezie sinucigaşă

Mediafax - 10 ore 24 min ago
Mira Feticu, autoarea best-seller-ului „Tascha”, care are ca subiect furtul tablourilor renumite de către doi români, în 2012, este cea care a descoperit, opera lui Picasso. „Am primit indiciile pe o foaie albă, opt rânduri ca o poezie sinucigaşă”, a spus Mira Feticu, pentru MEDIAFAX.

Greva de la metrou. Firea cere soluţii „urgente” pentru a se evita protestul şi vrea transferarea la primărie a metroului

Mediafax - 11 ore 21 min ago
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere ministerului Transporturilor să găsească soluţii urgente pentru a rezolva nemulţumirilor angajaţilor de la metrou, astfel încât greva generală care ar putea bloca Bucureştiul, să fie anulată.

REZIDENŢIAT 2018: Şase candidaţi pe loc la medicină dentară. Ce spune un om din sistem despre exodul medicilor

Mediafax - 11 ore 34 min ago
Aproape 8.500 de absolvenţi de Medicină susţin, duminică, examenul de rezidenţiat, cea mai mare aglomeraţie fiind la Medicina Dentară. Cătălina Poiana, prorectorul Universităţii "Carol Davila" spune că unul dintre motivele plecării medicilor peste hotare îl reprezintă lipsa dotărilor.

Un microbuz cu opt pasageri la bord s-a răsturnat în judeţul Mureş, în urma unui accident rutier

Mediafax - 12 ore 10 min ago
Un microbuz în care se aflau opt pasageri a fost implicat, duminică, într-un accident rutier pe DN 15, între localităţile Periş şi Petelea, din judeţul Mureş, după ce şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal microbuzul. Trei persoane au fost duse la spital.

VREMEA se înrăutăţeşte în toată ţara: Cod galben de ninsori, lapoviţă şi ploaie în 30 de judeţe şi Capitală

Mediafax - 12 ore 12 min ago
Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben, pentru 30 de judeţe şi Capitala, care intră în vigoare duminică, la ora 22.00, şi sunt valabile până luni seara. În această perioadă se vor înregistra ninsori, apoi lapoviţă şi ploaie.

Un tablou furat, pictat de PICASSO, a fost găsit îngropat în Tulcea, într-un loc total neaşteptat. Descoperirea epocală a fost făcută în urma unui pont anonim

Mediafax - 13 ore 1 min ago
Un tablou despre care există informaţii că ar fi „Tete D 'Arlequin“, pictat de Picasso, dispărut dintr-un muzeu din Olanda, a fost găsit îngropat la tulpina unui copac, în Tulcea, după ce o persoană a primit informaţii prin intermediul unei scrisori anonime. Poliţia Română şi DIICOT fac anchetă.

Continuă problemele cu marii arşi: Încă un pacient cu arsuri grave nu este transferat la Bucureşti, deoarece nu sunt locuri/ Ministrul Sănătăţii spune ce se va întâmpla dacă apar alte cazuri

Mediafax - 13 ore 5 min ago
Un nou caz al unei persoane, care a suferit arsuri şi nu are loc la o clinică din Capitală, s-a înregistrat în ultimele ore. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea spune că nu este vorba despre un refuz, dar nu mai erau locuri, victima fiind dusă la Timişoara.

Primele reacţii după decesul lui Mihnea Constantinescu. Tăriceanu: Era un om deosebit/ Petre Roman: E o pierdere uriaşă

Mediafax - 13 ore 56 min ago
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăricanu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că Mihnea Constantinescu a avut nu doar o „calitate umană excepţională”, dar a fost şi cel mai bun funcţionar public de rang înalt, acesta refuzând să accepte funcţia de ministru de Externe.
Syndicate content