Flux de stiri

VIDEO Primul strat de zăpadă la Arieşeni, în Munţii Apuseni. Temperatura a scăzut sub zero grade Celsius

Mediafax - 8 ore 35 min ago
Primul strat de zăpadă din această toamnă la Vârtop, în staţiunea Arieşeni din Munţii Apuseni, s-a aşternut marţi dimineaţa, când temperatura a scăzut sub zero grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O nouă informare METEO: Frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara/ Cât timp este valabilă avertizarea ANM

Mediafax - 8 ore 53 min ago
Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineaţă, anunţând frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara. Temperaturile vor fi cu 4 - 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade.

Cristina Tarcea: Există o grămadă de sesizări la Inspecţia Judiciară în ceea ce mă priveşte

Mediafax - 9 ore 11 min ago
Preşedintele instanţei supreme, Cristina Tarcea, a anunţat, marţi dimineaţă, că are la Inspecţia Judiciară "o grămadă de sesizări", pe diferite aspecte.

Tarcea: Toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt consideraţi securişti, ori din statul paralel

Mediafax - 9 ore 25 min ago
Preşedintele instanţei supreme a declarat, marţi, referitor la informaţiile apărute din spaţiul public legat de vizitele la vilele de protocol SRI, că nu s-a adresat autorităţilor, menţionând că a observat că "toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori din statul paralel".

Cristina Tarcea îi răspunde lui Liviu Dragnea legat de formarea completelor de 5 judecători/ Ce spune şefa ÎCCJ despre viitoarea Secţie de investigare a magistraţilor

Mediafax - 9 ore 39 min ago
Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a declarat, marţi dimineaţă, că potrivit legii 207/2018, care este de imediată aplicare, completele de 5 judecători de la această instanţă se trag la sorţi la începutul fiecărui an.

Decesul unui episcop din Vaslui, ANCHETAT după 60 de ani. Acesta a murit în condiţii suspecte

Mediafax - 10 ore 9 min ago
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Parchetul Militar au dispus efectuarea unei cercetări privind decesul episcopului de Huşi Grigorie Leu, iar ancheta presupune deshumarea rămăşiţelor pământeşti ale acestuia. Episcopul de Huşi Grigorie Leu a murit în condiţii suspecte în 1949.

Primele temperaturi sub ZERO înregistrate în această toamnă

Mediafax - 10 ore 28 min ago
S-au înregistrat primele temperaturi sub zero grade din această toamnă, pe Vârful Omu din Munţii Bucegi fiind minus 8 grade Celsius. La Bâlea Lac sunt minus 5,3 grade, iar pe Vârful Ţarcu minus 6 grade Celsius.

PROGNOZA ANM pentru zilele următoare: Temperaturi mai mici cu 6 grade faţă de cele normale. Când se încălzeşte vremea

Mediafax - 10 ore 32 min ago
Vremea se răceşte în următoarele zile, iar temperaturile vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade Celsius, anunţă meteorologii, precizând că valorile termice vor fi cu 6 grade mai mici faţă de cele normale pentru luna septembrie. De joi, vremea se încălzeşte uşor.

Trei persoane rănite grav în urma unui accident în judeţul Harghita

Mediafax - 11 ore 1 min ago
Trei persoane au fost rănite grav, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 12, în judeţul Harghita, în care au fost implicate trei maşini.

Lia Olguţa Vasilescu anunţă o creştere de 100 de lei la salariul minim începând cu 1 ianuarie 2019

Mediafax - Luni, 24/09/2018 - 21:09
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, luni seară, că Guvernul lucrează la o hotărâre de guvern pentru creşterea salariului minim începând din 1 ianuarie 2019 la valoarea de 2.050 de lei.
Syndicate content