Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 9 ore 27 min in urma

Cozi la vama Nădlac II. Şoferii de camioane aşteaptă aproape 2 ore pentru a ieşi din ţară

9 ore 43 min ago
Şoferii de camioane aşteaptă, vineri, aproape 2 ore ore pentru a trece graniţa în Ungaria, prin vama Nădlac II, din judeţul Arad. Cozi sunt şi la Borş, Petea şi Siret.

Carambol în care sunt implicate 3 maşini, soldat cu 3 răniţi. O fetiţă în vârstă de 7 ani, printre răniţi

10 ore 17 min ago
Un accident de circulaţie s-a produs vineri, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, trei persoane, între care un copil, fiind rănite după un carambol în care au fost implicate trei maşini.

Tricolor de 100 de metri, desfăşurat la Iaşi de susţinătorii unirii cu Basarabia. VIDEO

10 ore 26 min ago
Peste 100 de persoane care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri la prânz în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde au desfăşurat un drapel de 100 de metri. Veniţi din toate colţurile ţării, unioniştii au scandat „România n-a avut graniţă la Prut!".

Muzicieni din Cluj şi Arad, izolaţi la domiciliu după un turneu în China. „Nu am ştiut de coronavirus”

10 ore 32 min ago
Mai mulţi muzicieni din Cluj şi Arad, care s-au întors din China sunt izolaţi la domiciliu pentru 14 zile. Iasmina Breşneni, instrumentist, a declarat, pentru MEDIAFAX, că după turneul din Wuhan nimic nu le-a atras atenţia artiştilor şi au aflat de coronavirus doar când au ajuns acasă.

Caz fără precedent. Ziua Unirii, sărbătorită în două locuri diferite în Focşani, pentru că autorităţile nu s-au înţeles

10 ore 37 min ago
Autorităţile locale din Focşani sărbătoresc Ziua Unirii în două locuri diferite, deoarece Prefectura, Consiliul Judeţean şi Primăria nu s-au înţeles asupra modului de organizare a ceremoniilor.

O facultate din România, invitată să se alăture proiectului de un miliard de dolari al lui George Soros

10 ore 40 min ago
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), membră a consorţiului european CIVICA, a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă reţea globală de universităţi, finanţată de filantropul George Soros.

Tinder adaugă un buton de panică drept măsură de siguranţă a aplicaţiei de dating. Ce include noua funcţie

10 ore 55 min ago
Tinder adăugă un buton de panică şi alte măsuri de securitate în formatul aplicaţiei. Noile funcţii includ asistenţă în caz de urgenţă, serviciu de localizare şi verificarea fotografiilor, potrivit BBC.

Localitatea din România unde impozitele au crescut şi de 5 ori. Explicaţia primarului

10 ore 58 min ago
Localnicii din comuna Schela, judeţul Gorj, au de plătit, anul acesta, impozite chiar şi de 5 ori mai mari faţă de anul trecut. S-a trecut la indexarea cu suma maximă după ce anul trecut a fost respinsă o decizie a Consiliului Local.

Zeci de persoane, printre care Mitropolitul, ministrul Agriculturii şi Emil Boc, în Hora Unirii, la Cluj. FOTO

11 ore 21 min ago
Zeci de persoane, multe în costume populare, s-au prins, vineri, într-o Horă a Unirii în faţa bustului lui Alexandru Ioan Cuza din Cluj-Napoca, printre ei fiind şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros, primarul Emil Boc dar şi Mitropolitul Andrei Andreicuţ.

VIDEO | Un mort şi un rănit după impactul dintre o cisternă şi trei maşini. Cisterna nu avea o încărcătură periculoasă

11 ore 45 min ago
O persoană a murit şi alta a fost rănită, vineri, după ce o cisternă şi trei maşini s-au ciocnit pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, din judeţul Argeş. Traficul rutier este blocat la ora transmiterii ştirii, transmite corespondentul MEDIAFAX.