Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 13 min 59 sec in urma

Victor Ponta: Voi depune un amendament de interzicere la proteste a huliganilor din evidenţa Jandarmeriei

1 hour 5 min ago
Deputatul independent Victor Ponta a declarat, duminică, că va propune în Parlament modificarea legii Jandarmeriei astfel încât "huliganii" aflaţi în evidenţa forţelor de ordine să nu aibă dreptul să participe la mitinguri.

Ministrul Afacerilor Interne a prezentat filmul evenimentelor de la mitingul din 10 august

1 hour 28 min ago
Ministrul de Interne a prezentat, duminică, filmul violenţelor care au avut loc în data de 10 august în Piaţa Victoriei din Capitală. Primele manifestări violente au fost înregistrate în jurul orelor 16.00, iar după intervenţii în forţă, în jurul orei 01.00 a fost restabilită ordinea.

Arma furată la proteste | Carmen Dan: Din informaţiile pe care le deţin, sunt şanse foarte mari să o recuperăm

2 ore 9 min ago
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, duminică seară, că, din informaţiile pe care le deţine, sunt şanse foarte mari ca arma furată femeii jandarm agresate să fie recuperată în perioada următoare.

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. Două dintre victime sunt copii

2 ore 26 min ago
Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, pe Drumul Naţional 17, în zona localităţii Livezile, în urma impactului dintre două maşini. Circulaţia în zonă este blocată.

Ultramaratonistul Tiberiu Uşeriu a devenit cetăţean de onoare al comunei natale, Prundu Bîrgăului

2 ore 45 min ago
Ultramaratonistul Tiberiu Uşeriu a primit, duminică seara, titlul de cetăţean de onoare al comunei în care s-a născut, Prundu Bîrgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în cadrul unei sărbători publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zilele unei comune din judeţul Călăraşi au fost suspendate din cauza pestei porcine africane

3 ore 29 min ago
Primarul din Jegalia şi prefectul judeţului Călăraşi au decis să suspende Zilele Comunei, pentru a preveni răspândirea virusului pestei porcine africane în zonă, evenimentul fiind amânat pentru data de 1 decembrie, de Centenarul Unirii, a transmis, duminică pe Facebook, primarul Vasile Aurel.

Un nou focar de pestă porcină, confirmat de ANSVSA în apropiere de Capitală

3 ore 55 min ago
Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la 15 porci dintr-o anexă gospodărească a unei stâne, la 4 km de localitatea Tunari, din judeţul Ilfov, a anunţat duminică Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară (ANSVSA).

Ministrul Carmen Dan face topul manipulărilor de după protestul din 10 august: Femeia prezentată ieşind din spital e o colegă a jandarmeriţei rănite

4 ore 6 min ago
Ministrul Afacerilor Interne a prezentat, duminică, mai multe informaţii despre miting pe care le-a catalogat drept manipulări. Printre acestea, se numără şi cea privind ieşirea femeii jandarm din spital sau faptul că forţele de ordine ar fi bătut o femeie în scaun cu rotile.

Ministrul Afacerilor Interne atacă serviciile: Informaţiile primite înainte de 10 august nu au arătat o situaţie de criză

4 ore 24 min ago
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, duminică, că informările venite de la servicii referitoare la mitingul din 10 august au avut caracter general şi nu au arătat o situaţie de criză care, prin complexitate, să ameninţe situaţia politică sau socială.

Carmen Dan: În MAI se face verificare internă. Au fost depistate 5 situaţii de comitere a unor abuzuri împotriva unor persoane paşnice

4 ore 26 min ago
Ministrul de Interne a anunţat că la nivelul ministerului a fost declanşată o verificare internă, în urma căreia au fost identificate 5 fapte de comitere a unor abuzuri împotriva unor persoane care nu au comis violenţe. Carmen Dan a anunţat că toate datele obţinute vor fi transmise Parchetului.

Incendiu puternic la Botoşani: O fabrică de cauciuc a fost distrusă

13 ore 54 min ago
O fabrică de cauciuc din municipiului Botoşani a fost distrusă, duminică dimineaţa, din cauza unui incendiu puternic, la sosirea pompierilor întreg imobilul fiind cuprins de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primăria Capitalei vrea să delege către RATB serviciul de transport public care face legătura între Bucureşti şi judeţul Ilfov

14 ore 15 min ago
Primăria Capitalei vrea să delege către RATB pe o perioadă de cel mult doi ani serviciul de transport public care face legătura între Bucureşti şi judeţul Ilfov, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi.

Incendiu într-un centru de recuperare din Arad: 20 de pacienţi au fost evacuaţi | FOTO, VIDEO

14 ore 45 min ago
20 de pacienţi dintr-un centru de recuperare din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, au fost evacuaţi, duminică dimineaţa, după ce un incendiu a izbucnit la acoperiş. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Afacerea unui tânăr din Sibiu vrea să schimbe mentalităţi: Fructe proaspete şi masaj la serviciu

15 ore 16 sec ago
Un tânăr din Sibiu care lucra mult la birou s-a gândit că un masaj din când în când i-ar prinde bine, iar fructele proaspete i-ar da energie. A transformat dorinţa lui într-o afacere şi acum duce fructe către companii din oraş şi face masaj celor care îşi doresc puţină relaxare la serviciu.

Trei cutremure în Buzău, zona seismică Vrancea, în această noapte

15 ore 38 min ago
Trei cutremure au avut loc în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, cel mai puternic, de 3,5 pe scara Richter, fiind înregistrat la ora 05.28, la o adâncime de 122 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).